Deiyonize Su Cihazları, Distile Su Cihazları, Ultra Saf Su Cihazları, ultrapure.com.tr de: +90 554 771 78 80


Tarihçe

UltraPure , bir Medipure Global markası olarak, 

  • 1995 yılında mikrobiyolojik laboratuvar, enfeksiyon uygulamaları ve farmakope uyumlu saf su üretimi yapmak üzere İngiltere de kuruldu.
  • 2012 yılında saf su iyileştirme teknolojisi üzerine ar-ge faaliyetlerine başladı .
  • 2016 yılına kadar birçok ülkede çalışmalarına devam etti.
  • 2018 yılında akredite laboratuvar ve tıp merkezlerinden  gelen talepler doğrultusunda Türk Su Araştırma Merkezi bünyesinde Türkiye merkezli olarak saf su cihazı ve ultra saf su cihazlarının üretimine başlandı.
  • 2020 yılında dünya çapında yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle yoğun talepleri karşılamakta zorlanırken seri üretime başladı ve bir yandan ürün geliştirme faaliyetlerine devam edildi.
  • 2020 yılında Dünya nın en iyi 5. Nesil saf su cihazını tasarlandı ve 6 ülkeye birden ihracat ve özel sipariş cihazlar üretilmeye başladı. 
  • 2020 yılında Saf su teknolojileri üzerinde medikal ve laboratuvar sektöründe global üreticilerin çok ötesinde bir hızda üretim ve geliştirmeler yapılırken Makine Sanayi, Enerji, Gıda, Metal sanayi ve Endüstri sektörlerinden gelen talepler üzere yıl sonunda endüstri tabanlı saf su cihazları tasarım ve seri üretimine başladı.
  • 2021 yılında konvansiyonel (askeri) sistemler, plazma, termonükleer ve nükleer füzyon laboratuvarları için moleküler düzeyde ultra saf su cihazları tasarlayan Medipure, çelik kaplama, titanyum kaplama, platin kaplama, elektro kaplama, seri fırlatma sistemleri gibi çok özel sistem için füzyon kaplama ve ultra şok soğutma ünitelerinde kullanılmak üzere cihaz üretimleri gerçekleştirdi.
  • 2022 yılında Hexa ve Octa filtreli Ultra Saf Su Cihazları üretimine başladı. Geliştirilen EMIS-GEN2 Elektomanyetik İyon Stabilizatörü (EMIS) sayesinde Sanitik ve AI akıllı / konuşan cihaz konseptleri ile Dünya'nın ilk ve tek 6. Nesil Ultra Saf Su Cihazını üretmeyi başardı. İş bu sayede özellikle endüstri  sektörlerinde sıkça sözü edilen EDI Elektrodeiyonizasyon cihazlarında kullanılan modüllerin ortaya çıkardığı yüksek riskli pasif elektromanyetik radyoaktivite, ergonomik başarısızlık, fiyat/performans kaynaklı masraflar gibi sorunları tek seferde çözmüştür.

 


WhatsApp
Hemen Ara